Udfordringer ved at sælge

27/03/2019

Charlotte Vilsholm

Udfordringer ved at sælge

 
 
00:00 /
 
1X
 

Bare fordi man har et godt produkt, så er det ikke det samme som, at man er god til at sælge det. Mange selvstændige ser salget som et nødvendigt onde, men der er råd til at få lyst til salget. Charlotte Vilsholm, der har virksomheden PRmeter, fortæller om nogle af de udfordringer, der kan være ved at sælge et produkt eller en ydelse, når man ikke har salg som sin profession. Der kan være nogle meget basale årsager til, at det er svært at lave det første møde. Charlotte Vilsholm fortæller om nogle årsager, der slet ikke har noget med salgssituationen at gøre. Men der er midler, man kan bruge for at komme videre.

Det drejer sig i podcasten ikke om modeller og smarte salgstricks, men om at møde kunden som et menneske. Kunden bliver en man hjælper med et produkt eller ydelse, og man kan høre, hvorfor det er godt for salget at lade kunden være hovedperson. Det kan også være med til at gøre det lettere at sælge.

Et er at ringe op til nye kunder, noget andet at passe godt på de gamle. Man kan høre, hvordan man kan ikke blot sælge til sine gamle kunder, men hvordan man også kan bruge dem til at blive klogere. Og der findes en gammeldags opmærksomhed, der stadig kan bruges.

Charlotte Vilsholm er uddannet cand.com. og arbejder med kommunikation, salg og markedsføring. Hun har været ansat i private og offentlige virksomheder, og har været selvstændig siden 2004.

Charlotte har virksomheden PRmeter Kommunikation, hvor hun leverer rådgivning, undervisning og tekster. Hun vil gerne gøre salget til noget, der er en glæde ved, så frygten for at skulle møde kunden kan blive vendt til en forventning om et møde med et andet menneske. Det gør hun med gennem vejledning, kurser og workshops, hvor hun også gerne vil hjælpe små virksomheder og enkeltpersoner.